Ik bied op dit moment twee online cursussen aan. Bij aanschaf krijg je toegang tot een online omgeving boordevol waardevolle informatie in de vorm van video’s e-books en werkboeken met opdrachten. Je kunt ze gewoon lekker thuis volgen, op een moment dat het jou uitkomt. 

Gezond leven leuk maken

Mijn grootste online cursus, waarin je ook twee live (online) momenten met mij hebt! Iets voor jou als jij:

N

Gezonder wilt gaan leven zonder dieet of strak sportschema dat niet haalbaar is op lange termijn.

N

Een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen die je voor altijd kunt volhouden. 

N

Net als ik inziet dat mindset daarbij mega belangrijk is en je open staat voor het trainen van de jouwe.

Fit en gezond zwanger

Tijdens mijn zwangerschap van Olivia, ontwikkelde ik deze cursus speciaal voor zwangere vrouwen. Iets voor jou als je:

N

Graag overzichtelijke en duidelijke informatie wilt over goede voeding voor jou en het kindje in je buik. (Met ruimte voor genietmomentjes en minder gezonde maaltijden!)

N

Wilt blijven sporten en bewegen, maar dat op de juiste manier wilt doen. In de cursus vind je wetenschappelijke informatie en thuisworkouts per trimester!

N

Dit alles op een manier wilt doen die bij jou past. Zonder strenge eisen, met liefde voor jezelf en je kindje.

Toppers deden al mee!

Ik zag deze cursus als een investering in mezelf en tjee wat heeft dat goed uitgepakt. Het doorbreken van de cirkel met continue zoetdrang en snackdrang is zo’n overwinning en dat fitte lichaam geeft een geluksgevoel.

Thes Visser

Door voor deze cursus te kiezen is het mij gelukt om mijn mindset te trainen en heb ik de inzichten gekregen  waardoor het eerder niet lukte. Uiteindelijk heb ik een mooie balans gevonden tussen voeding, sport en mindset. Dank je wel Marloes ♥.

Patricia

Hele waardevolle lessen die mij altijd bij zullen blijven. Ik heb nu een mooie balans gevonden en zit lekkerder in mijn vel dan ooit. Deze cursus is het beste cadeau wat je jezelf kan geven!

Joëla van Dantzig

Wat ik zo fijn vind aan dit programma, is dat het meer is dan alleen kijken welke voeding goed is voor je. Wat ik geleerd heb is dat gezond eten niet saai hoeft te zijn en dat ik meer mag eten dan ik zelf gedacht had.

Nancy Strijkers

collage optima vita