Instagram

Ook op Instagram geef ik je tips op het gebied van gezond leven. Hier vind je niet alleen toffe foto´s, maar ook inhoudelijke posts, inspirerende quotes en captions (= het stukje tekst onder de foto’s) waarin ik je informeer, motiveer en vermaak. Ik combineer nuttige informatie met een kijkje in mijn privéleven.

Je vindt hier bijvoorbeeld recepten en regelmatig een motivatieboost, maar ook mijn favoriete (sport)outfits en foto’s van Olivia en Sven. Ik zou het super leuk vinden als je me gaat volgen ♥.

Samenwerkingen

Ik kies er bewust voor om heel kieskeurig te zijn als het gaat om reclame maken voor andere bedrijven op mijn Instagram pagina. Voor mij is het ontzettend belangrijk om 100% eerlijk en oprecht te kunnen zijn naar mijn volgers. Daarnaast wil ik voorkomen dat een groot deel van mijn foto’s betaalde content is.

Ben jij toch van mening dat jouw product perfect bij mij en mijn publiek past? Neem dan contact op met mijn mediabureau HelloSparkle via yasmine.abdelkaui@hellosparkle.nl of 070-338 88 82. 

Nadeel van Instagram…

Om heel eerlijk te zijn is Instagram niet mijn favoriete medium. Ik merk namelijk dat veel mensen (inclusief ik zelf!) geneigd zijn alleen de mooiste foto’s te plaatsen. Hierdoor krijg je een vertekend beeld van de werkelijkheid. 

Ik ben me hier bewust van. Ik probeer regelmatig een heel realistische foto te plaatsen, zoals bijvoorbeeld die hiernaast. Ook zie je foto’s zonder make-up voorbij komen en ‘minder perfecte’ foto’s van een shoot. Daarnaast zie je me op Instagram stories ook voorbij komen als ik net uit bed ben :). Toch wil ik je meegeven dat een instagramfeed altijd een beetje een vertekend beeld van de werkelijkheid geeft.